indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik dan hier
LICHTNET.NET, altijd up to date met nieuws uit de lichtwereld.
Laatste nieuws RSS feed met Laatste nieuws
Dossier Led proeven Gemeenten RSS feed met vacatures
Dossier Gloeilampenverbod Meld uw bedrijf aan voor een bedrijfspresentatie
Forum Stuur de nieuwsbrief door
Nieuwsbrieven archief Mijn Lichtnet.Net
Poll moet de gloeilamp verboden worden ? ( stand 89% tegen 11 % voor)

Gratis het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche op uw iGoogle bureaublad!
LICHTNET.Net nu ook gratis op uw iGoogle bureaublad. Zo heeft u permanent het laatste nieuws uit de verlichtingsmarkt onder ogen! Heeft u al een iGoogle account? Klik dan hier en Lichtnet.net staat gelijk op uw iGoogle bureaublad. Nog geen iGoogle account? Klik dan hier voor meer informatie of installatie iGoogle is een erg handig bureaublad met vele handige hulpmiddelen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

NIEUWS :

Nederland mag gloeilampen van 60W en 75W niet eerder uit de winkels verbannen
Nederland mag gloeilampen van 60W en 75W niet eerder uit de winkels verbannen dan de EU heeft afgesproken. Het uitfaseren van de energieverslindende lampen is een bevoegdheid van de Europese Commissie zelf.
meer ..

Philips in gesprek over verkoop Lumileds aan TSMC..
Koninklijke Philips nv is in gesprek met Taiwan Semiconductor Manufacturing Co (TSMC) over de verkoop van het onderdeel Philips Lumileds Lighting Co, zo schrijft de Chinese krant Economic Daily News dat anonieme bronnen uit de industrie citeert. 
meer ..

182 banen in gevaar bij Havells Sylvania in Tienen (B).
De directie van Havells Sylvania Lighting Belgium heeft in een vergadering met de ondernemingsraad de intentie bekendgemaakt om 182 medewerkers te laten afvloeien. Volgens een eerste schatting gaat het om circa 125 productiemedewerkers en 57 kantoormedewerkers
meer ..

Nieuwe LCD fabriek van Sharp verlicht met meer dan 100.000 LED-lampen
De nieuwe LCD-tv productiefaciliteit van Sharp in Japan wordt een van de meest milieuvriendelijke industriecomplexen ter wereld. De fabriek integreert een zonnesysteem van 28 MW in het complex. De fabriek uitgerust met een licht systeem bestaande uit meer dan 100.000 LED-lampen - 's wereld grootste LED-installatie.
meer ..

Lightronics introduceert LED-module voor openbare verlichting.
De introductie van de LED-module van Lightronics is misschien wel het beste nieuws in 100 jaar openbare verlichting. Omdat Lightronics de energiezuinige LED-module op een universele unitplaat heeft geplaatst, is het mogelijk om deze in nieuwe én bestaande Lightronics-armaturen met het Unicliq-bevestigingssysteem toe te passen.
meer ..

IKEA stopt met verkoop gloeilampen.
Woonwarenhuis IKEA verkoopt per 1 oktober geen gloeilampen meer. Een zegsvrouw van de Zweedse meubelketen heeft een bericht daarover bevestigd. De woongigant is al een half jaar bezig de gloeilampen uit het assortiment te halen. We hebben voldoende alternatieven met LED, halogeen- en spaarlampen', stelt een zegsvrouw..
meer..

Holiday Inn bespaart meer dan 4 miljoen dollar per jaar met LED’s van GE Lighting.
In verband met de invoering van een compleet nieuwe huisstijl door de Holiday Inn groep zal GE Consumer & Industrial LED business ongeveer 305.0000m2 GE Tetra LED-verlichting installeren bij in totaal 3.200 Holiday Inn hotels.
meer..

Tussenrapportage ledpilots SenterNovem
In 2008 kreeg SenterNovem de opracht van het Ministerie van VROM om in samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) een gecoördineerde evaluatie uit te voeren bij ruim 30 gemeentelijke ledpilots. Begin september presenteerde SenterNovem een tussenbalans, eind dit jaar volgt het definitieve rapport
meer..

High-brightness LED markt klaar voor snelle groei in 2010 en daarna.
De voortzetting van de trend van de afgelopen jaren in de markt van high-brightness LED zet door. De groei van de markt in 2008 was 11% (tot 5,1 miljard dollar) en ondanks een wankel vierde kwartaal is er echter maar een daling van 3,7% verwacht voor 2009, resulterend in een marktomvang van 4,9 miljard dollar
meer...

iGuzzini "Blacklight" armatuur. Een opmerkelijke naam en opmerkelijke eigenschappen
Blacklight is een pendellamp met een zacht, elegant design. De aluminium armatuur is beschikbaar in twee lengtes, compact in hoogte (50mm) en met een zwarte of witte afwerking. Kenmerken voor Blacklight is het innovatieve optische design met een hoge lichtoutput en de verdeling van de lichtbundel in uplight (80%) en downlight (20%)
meer..

VACATURES
Indal zoekt een Elektrotechnicus/Elektronicus (m/v)
INDAL/Industria is een specialist in technische buitenverlichting als het gaat om openbare verlichting, tunnel- en onderdoorgangverlichting, decoratieve verlichting en assimilatiebelichting. In openbare verlichting en in tunnelverlichting is Industria marktleider..
meer....
 
 
Account manager Nederland binnen/buitendienst
De nadruk in deze functie ligt, na een door onze opdrachtgever opgezette inwerkperiode, in het adviseren en verkopen van verlichtingsproducten aan bedrijven in de retailmarkt in Nederland. Er zal, afhankelijk van wat zakelijk gewenst is, ongeveer een twee dagen per week buiten klanten bezocht worden en de rest van de week vanuit kantoor de gewenste acquisitie, opvolging en service verleend worden aan de toegewezen klanten en prospects. Uiteraard komt dit neer op het behalen van de elke keer nader te bepalen omzet doelstellingen. Een professioneel uitgeruste demonstratie- en applicatie ruimte staat hem/haar hiervoor ter beschikking.).
meer....
 

De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Deze LICHTNET.NET nieuwsbrief is gesponserd door :
 
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
 
 
Naar LICHTNET.NET