indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik dan hier
LICHTNET.NET, altijd up to date met nieuws uit de lichtwereld.
Laatste nieuws RSS feed met Laatste nieuws
Dossier Led proeven Gemeenten RSS feed met vacatures
Dossier Gloeilampenverbod Meld uw bedrijf aan voor een bedrijfspresentatie
Forum Stuur de nieuwsbrief door
Nieuwsbrieven archief Mijn Lichtnet.Net

Nog een keer de poll : moet de gloeilamp verboden worden ? (Eindstand 88% tegen 12 % voor)
LICHTNET.NET heeft een aantal maanden een poll bijgehouden over de weerstand ontstaan door het inmiddels bekende gloeilampenverbod. De bezoekers van LICHTNET.NET hebben hun mening duidelijk gegeven. Duidelijk is geworden dat het grootste gedeelte van de lezers(88%) tegen het gloeilampenverbod is. Op LICHTNET.NET zijn een aantal artikelen hierover te lezen. Op het forum kunt u in het dossier gloeilampen verbod verdere berichten hierover lezen.
Op http://www.gloeilampenverbod.nl van Bart Froeling is meer te vinden over het gloeilampen verbod


Gratis het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche op uw iGoogle bureaublad!
LICHTNET.Net nu ook gratis op uw iGoogle bureaublad. Zo heeft u permanent het laatste nieuws uit de verlichtingsmarkt onder ogen! Heeft u al een iGoogle account? Klik dan hier en Lichtnet.net staat gelijk op uw iGoogle bureaublad. Nog geen iGoogle account? Klik dan hier voor meer informatie of installatie iGoogle is een erg handig bureaublad met vele handige hulpmiddelen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

NIEUWS :

Koppert Cress realiseert succesvolle meerlaagse teelt met LED
Drie trotse ontwikkelaars staan bij de eerste grootschalige Meerlaagse Teelt werkend met LED-verlichting. Na vele aanpassingen en slimme oude technieken (een oud PB-patent voor beregening) in combinatie met het meest geavanceerde Lemnis-verlichting toegepast in de Koppert Cress-teelt kunnen Koen Brabander, Ruud Koornstra en Rob Baan tevreden zijn.
meer ..

Amerikaanse Ministerie van Energie investeert 6,4 miljoen dollar in ontwikkeling van (O)LED-verlichting
Het Amerikaanse Ministerie van Energie investeert 6,4 miljoen dollar in de verdere technologische ontwikkeling van OLED-verlichting en LED-technologie als een middel om te kunnen bezuinigen op de energiekosten en iets te doen aan de vervuiling welke ontstaat bij het opwekken van energie. In de VS is het energieverbruik door velichting verantwoordelijk voor 22% van de energieconsumptie.
meer ..

OSRAM en Safegate hebben gezamenlijk LED verlichting ontwikkelt voor taxibanen op vliegvelden
Verlichting fabrikant OSRAM en Safegate, specialist voor docking begeleiding en verlichting systemen op luchthavens, hebben een energie-efficiënt LED systeem ontwikkeld voor de taxibanen. De fysieke omstandigheden op vliegvelden maakt het moeilijk om lampen toe te passen de verlichting moet bestand zijn tegen sterk wisselende temperaturen en trillingen.
meer ..

Philips en Epistar hebben overeenstemming over patentlicentie
Philips en Epistar hebben bekendgemaakt overeenstemming te hebben bereikt met betrekking tot het op vriendschappelijke wijze oplossen van de patentdisputen tussen de twee bedrijven.
meer ..

Rohm semiconductor en electronics presenteert OLED applicatie in bijoux
ohm semiconductors'and electronics presenteert een armband met flexibel OLED scherm. Zij willen met deze presentatie de bijouxmarkt duidelijk maken dat hier voor hun nieuwe unieke mogelijkheden liggen.
meer ..

De drie noordelijke provincies gaan dertig procent van de straatlantaarns in de buitengebieden weghalen.
De drie noordelijke provincies gaan tot dertig procent van de straatlantaarns in de buitengebieden weghalen. Andere straatlantaarns zullen gedimd worden. Bij elkaar moet het een energiebezuiniging opleveren die gelijk staat aan een vermindering met 100.000 lantaarns of het gebruik van 5300 gezinnen. .
meer...

Nieuwe toepassing rekent af met LED bezwaren
Saproco BV introduceert een nieuw LED paneel voor o.a. systeem plafonds. Het eerste dat opvalt is dat het product véél en vooral prettig licht geeft. De lichtbron van 11W is ontworpen en geproduceerd volgens volledig nieuwe inzichten. Schaduwval is tot een minimum beperkt door de goede spreiding van het diffuse licht..
meer..

Albert Heijn introduceert Puur&eerlijk LED-lampen.
Om klanten extra alternatieven te bieden op het gebied van duurzame verlichting introduceerde Albert Heijn op 5 oktober een nieuwe LED lamp onder het eigen merk Puur&eerlijk. De nieuwe LED lamp van 6 watt heeft een levensduur van circa 25 jaar en bespaart tot 90% van het energieverbruik in vergelijking met een 60 watt gloeilamp.
meer...

Zumtobel en Fraunhofer IPMS instituut starten een joint venture voor ontwikkeling OLED verlichting.
De Zumtobel groep en het Fraunhofer IPMS instituut in Duitsland zijn de opstart van een joint-venture overeengekomen voor de ontwikkeling en productie van OLED modules. De nieuwe groep zal "LedonLED Lighting" gaan heten en in Dresden gehuisvest worden. Het eerste jaar zullen er 10-15 medewerkers actief zijn.
meer...

2,000 lumen LED downlight in Thorn productprogramma.
Thorn heeft een hoge lumen LED versie van haar reeds succesvolle Cruz downlight op de markt gebracht. Een belangrijke stap die volgens het bedrijf, het denken van mensen over algemene verlichting zal veranderen". De Cruz LED gebruikt een actieve koelingstechniek om zodoende de compacte fluorescentielampen (CFL) downlights te overtreffen op het gebied van energie-efficiëntie en de kwaliteit van het licht.
meer...

VACATURES
Indal zoekt een Elektrotechnicus/Elektronicus (m/v)
INDAL/Industria is een specialist in technische buitenverlichting als het gaat om openbare verlichting, tunnel- en onderdoorgangverlichting, decoratieve verlichting en assimilatiebelichting. In openbare verlichting en in tunnelverlichting is Industria marktleider..
meer....
 
 
Account manager Nederland binnen/buitendienst
De nadruk in deze functie ligt, na een door onze opdrachtgever opgezette inwerkperiode, in het adviseren en verkopen van verlichtingsproducten aan bedrijven in de retailmarkt in Nederland. Er zal, afhankelijk van wat zakelijk gewenst is, ongeveer een twee dagen per week buiten klanten bezocht worden en de rest van de week vanuit kantoor de gewenste acquisitie, opvolging en service verleend worden aan de toegewezen klanten en prospects. Uiteraard komt dit neer op het behalen van de elke keer nader te bepalen omzet doelstellingen. Een professioneel uitgeruste demonstratie- en applicatie ruimte staat hem/haar hiervoor ter beschikking.).
meer....
 

De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Deze LICHTNET.NET nieuwsbrief is gesponserd door :
Groei mee met Lichtnet.Net
 
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
 
 
Naar LICHTNET.NET