indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik dan hier
LICHTNET.NET, altijd up to date met nieuws uit de lichtwereld.
Laatste nieuws RSS feed met Laatste nieuws
Dossier Led proeven Gemeenten RSS feed met vacatures
Dossier Gloeilampenverbod Meld uw bedrijf aan voor een bedrijfspresentatie
Forum Stuur de nieuwsbrief door
Nieuwsbrieven archief Mijn Lichtnet.Net

Beurs Elektrotechniek 2009 , nabeschouwing
Deze Lichtnet.Net nieuwsbrief staat in het kader van de nabeschouwing van de beurs Elektrotechniek 2009 in Utrecht. Deze week aandacht voor nieuwe produkten, trends en sfeer impresies vanuit Utrecht.


Gratis het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche op uw iGoogle bureaublad!
LICHTNET.Net nu ook gratis op uw iGoogle bureaublad. Zo heeft u permanent het laatste nieuws uit de verlichtingsmarkt onder ogen! Heeft u al een iGoogle account? Klik dan hier en Lichtnet.net staat gelijk op uw iGoogle bureaublad. Nog geen iGoogle account? Klik dan hier voor meer informatie of installatie iGoogle is een erg handig bureaublad met vele handige hulpmiddelen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

NIEUWS VANAF DE BEURSVLOER :

De Philips reeks MASTER LEDlampen wint de ETOP innovatie PUBLIEKSPRIJS
Op de beurs Elektrotechniek hebben de Philips MASTER LEDlampen de ETOP innovatie PUBLIEKSPRIJS gewonnen.Dimbaarheid & duurzaamheid, bleek de de winnende combinatie te zijn." ZIEN IS GELOVEN' is de titel van de dynamische, energiezuinige LED show die de enorme stroom beursbezoekers in 5 minuten onder de indruk bracht van de kracht van LED's. Een wervelende show met de MASTER LEDlampen als 'hero'..
meer ..

Bäro Trend lighting samen met Lixero nu ook actief in Non-food markt.
Lixero was als nieuwkomer op de beurs Elektrotechniek goed herkenbaar vanwege de opvallend in hout opgetrokken stand. Lixero is door Bäro Trend Lighting uit Deurne (de importeur van het Duitse Bäro Lighting) opgesteld om de non-food markt op een professionele wijze te bedienen. Bäro verlichting is ruim 30 jaar bekend als een belangrijke leverancier in de food markt..
meer ..

Output presenteert hoogwaardige LED wandstraler van COEMAR op beurs Elektrotechniek.
Output uit den Bosch, de importeur van het gerenommeerde Italiaanse merk COEMAR, presenteerde op de beurs onder andere de unieke COEMAR “Stage Light LED” wandstraler.De StageLite Led is een universeel toepasbaar RGB Led armatuur wat zowel in- als outdoor toepasbaar ise.
meer ..

Rolight - Lichtmanagment
De afgelopen 10-15 jaar zijn de wensen richting de aanbieders in de lichtmarkt om meer “dynamisch” licht te kunnen adviseren en leveren fors gegroeid. De opkomst van de LED, een prima lichtbron om dynamisch licht mee te creëren, doet daar de afgelopen jaren nog eens een extra schep bovenop.De aanbieders van standaard verlichting wisten daar al die jaren meestal geen invulling aan te geven en daarom werden al snel de aanbieders van de disco, studio en theaterverlichting hierover benadert.
meer ..

[in]BUILDINGS: Nieuw vakblad over intelligente installaties
Binnenkort verschijnt het vaktijdschrift "[in]BUILDINGS voor professionals" uitgegeven door Partners in Publishing. De missie van het vaktijdschrift is duidelijkheid te verschaffen over energiebesparing, veiligheid, gebruikscomfort en het op een laagdrempelige en heldere manier laten zien wat er werkelijk nodig is om tot goed werkende intelligente installaties te komen
meer ..

Megaman noemt zich de spaarlampen specialist van Europa.
Met meer dan 350 modellen kan Megaman vrijwel elke lamp vervangen voor een spaarlamp. Van compact fluorescentie voor algemene verlichting tot LED voor accent verlichting. De Megaman LED Reflector Spaarlamp AR111 werd prominent gepresenteerd op de beurs Elektrotechniek in Utrecht en Sales Manager Nederland Ton Boerma kon iedere bezoeker haarfijn uiteenzetten
meer..

Helvar
Helver, welke sinds enige tijd een Nederlandse vestiging heeft was op de beurs met hun lichtregel systemen. Helvar van oorsprong een Fins bedrijf heeft zwaar ingezet op DALI oplossingen (Digital Addressable Lighting Interface). Jimmy van Bemmel van Helvar in Nederland vertelde lichtnet dat de Helvar Nederland sinds de start als Helvar in Nederland ze kunnen terugkijken op een aantal interessante projecten.
meer...

VACATURES
Indal zoekt een Elektrotechnicus/Elektronicus (m/v)
INDAL/Industria is een specialist in technische buitenverlichting als het gaat om openbare verlichting, tunnel- en onderdoorgangverlichting, decoratieve verlichting en assimilatiebelichting. In openbare verlichting en in tunnelverlichting is Industria marktleider..
meer....
 
 
Account manager Nederland binnen/buitendienst
De nadruk in deze functie ligt, na een door onze opdrachtgever opgezette inwerkperiode, in het adviseren en verkopen van verlichtingsproducten aan bedrijven in de retailmarkt in Nederland. Er zal, afhankelijk van wat zakelijk gewenst is, ongeveer een twee dagen per week buiten klanten bezocht worden en de rest van de week vanuit kantoor de gewenste acquisitie, opvolging en service verleend worden aan de toegewezen klanten en prospects. Uiteraard komt dit neer op het behalen van de elke keer nader te bepalen omzet doelstellingen. Een professioneel uitgeruste demonstratie- en applicatie ruimte staat hem/haar hiervoor ter beschikking.).
meer....
 

De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Deze LICHTNET.NET nieuwsbrief is gesponserd door :
Groei mee met Lichtnet.Net
 
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
 
 
Naar LICHTNET.NET