indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik dan hier
LICHTNET.NET, altijd up to date met nieuws uit de lichtwereld.
Laatste nieuws RSS feed met Laatste nieuws
Dossier Led proeven Gemeenten RSS feed met vacatures
Dossier Gloeilampenverbod Meld uw bedrijf aan voor een bedrijfspresentatie
Forum Stuur de nieuwsbrief door
Nieuwsbrieven archief Mijn Lichtnet.Net
Poll moet de gloeilamp verboden worden ? ( stand 87.5% tegen 12.50 % voor)

Spamverbod per 1 oktober 2010, wat betekent dit voor uw nieuwsbrief?
Op initiatief van staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken geldt per 1 oktober 2009 een algeheel spamverbod in Nederland. Vanaf dat moment mogen er ook geen ongevraagde elektronische berichten (sms, nieuwsbrief en fax) meer verstuurd worden naar bedrijven. Dat gold al langer voor burgers, maar nu mogen dus ook bedrijven niet langer spam toegestuurd krijgen. Zo worden nu - naast burgers - ook bedrijven extra beschermd tegen spam. OPTA, de toezichthouder van de overheid, zal er streng op toezien dat bedrijven en organisaties zich houden aan het spamverbod. De ontvanger van zo'n ongevraagd bericht kan een klacht indienen bij spamklacht.nl wanneer hij toch spam ontvangt. De nieuwsbrief van lichtnet.net is een abonnement op de wekelijkse nieuwsbrief met informatie uit de professionele lichtwereld,, van en door de lichtwereld. Wij van lichtnet.net zijn van mening, en mede gezien de vele positieve reacties op onze informatie voorziening dat wij in de transparante nieuwsvoorzieningbehoefte voorzien.

In het spamverbod is opgenomen : Professionele organisaties, (lichtnet.net) die nu (gericht) informatie verzenden, hoeven niet wederom alle klanten toestemming te vragen voor het versturen van berichten, aangezien zij al toestemming hebben. Reeds gegeven toestemmingen blijven geldig. Wel moet duidelijk zijn voor welke informatie toestemming is verleend. Alleen die informatie kan zonder overtreding van het «spamverbod» ongevraagd worden verstuurd. Voor nieuwe klanten of andere informatie dan waarvoor toestemming is verleend, moet die toestemming wel gevraagd worden.

Lichtnet.net heeft als model dat u zich vrijblijvend abonneert op onze gratis nieuwsbrieven.
Wij delen ons bestand niet met derden en gebruiken het uitsluitend om de nieuwsvoorziening vanuit de lichtmarkt zuiver en adequaat te kunnen verzorgen. In het geval van de lichtnet nieuwsbrief gaan wij ervan uit dat u zich indertijd heeft aangemeld via onze site of via persoonlijk contact met u op beurzen of enig ander persoonlijk contact.

Wij zijn dan ook blij dat staatssecretaris Heemskerk deze regel per heden heeft ingevoerd.
Voor Lichtnet.net betekent het een verdere verfijning van ons bestand en kunnen wij nog beter het beste en interessante nieuws brengen aan onze doelgroep. Mocht u de lichtnet nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich ten alle tijden afmelden op http://www.lichtnet.net/UnSubscribe.php. Wij zullen dan naar dit email adres geen nieuwsbrieven meer sturen


Gratis het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche op uw iGoogle bureaublad!
LICHTNET.Net nu ook gratis op uw iGoogle bureaublad. Zo heeft u permanent het laatste nieuws uit de verlichtingsmarkt onder ogen! Heeft u al een iGoogle account? Klik dan hier en Lichtnet.net staat gelijk op uw iGoogle bureaublad. Nog geen iGoogle account? Klik dan hier voor meer informatie of installatie iGoogle is een erg handig bureaublad met vele handige hulpmiddelen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

NIEUWS :

Nog éénmaal de feiten over de uitfasering van gloeilampen
Waar een klein (licht)land groot in kan zijn. Het gloeilampen verbod houdt de gemoederen bezig. De voorstanders vieren feest. De tegenstanders voeren actie. Marktpartijen zijn in een soort van gedesoriënteerde situatie gekomen gevoed door tegenstrijdige informatie. De nieuwe spelers proberen de gloeilamp te degenereren tot een stuk antiek. De oude spelers vinden de nieuwe alternatieven maar niks en weigeren alsnog zich erbij neer te leggen dat de overheid er een wet voor gemaakt heeft.
meer ..

Website helpt bij keuze vervangende ledlamp
Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat er grote verschillen zijn in de prestaties van ledlampen.
De site vergelijkt daarom niet alleen de aanschafprijs, maar ook het energieverbruik en de lichtopbrengst. Ledlamp.nl toont de besparing voor een periode van 5 jaar, inclusief afschrijving van het aankoopbedrag. Hierdoor kunnen consumenten eenvoudig kiezen voor de ledlamp die op termijn het meeste oplevert."
meer ..

Edison Opto(Taiwan) introduceert IP65 + IP67 LED modules
De modules omvatten IP67 lineaire lightbars die geschikt zijn voor decoratieve buitenverlichting en architecturale verlichting. De IP67 lineaire lichtbalk is leverbaar in lengtes van 30, 45, 60, 90 en 120 cm en verkrijgbaar in warm wit, neutraal wit, koel wit en RGB variatie.
meer ..

OLED100.eu project presenteert een architecturale en esthetische toepassing met OLED verlichting
Het OLED100.eu project heeft een architecturale en esthetische toepassing ontwikkelt om zodoende de meest geschikte marktparameters te kunnen vaststellen voor OLED verlichting voor algemene verlichtingsdoeleinden. Het OLED100.eu project werkt aan de ontwikkeling van 15x15cm OLED "tegels" en onderzoeken tegelijkertijd wat de meest efficiënte en prettige configuratie is van deze tegels bij gebruik van toepassingen voor algemene verlichting.
meer ..

[in]BUILDINGS: Nieuw vakblad over intelligente installaties
Binnenkort verschijnt het vaktijdschrift "[in]BUILDINGS voor professionals" uitgegeven door Partners in Publishing. De missie van het vaktijdschrift is duidelijkheid te verschaffen over energiebesparing, veiligheid, gebruikscomfort en het op een laagdrempelige en heldere manier laten zien wat er werkelijk nodig is om tot goed werkende intelligente installaties te komen
meer ..

Philips Lighting komt sterker uit crisis
Die boodschap hield Lighting-CEO Rudy Provoost zijn publiek voor op een analistendag. Lighting heeft onder meer zijn productie gestroomlijnd en het aantal arbeidsplaatsen gereduceerd, maar is blijven investeren in R&D en opkomende markten. Provoost zegt dat de verlichtingsindustrie met rasse schreden verandert, onder meer door urbanisatie en milieubewustzijn.
meer...

Zonnepanelen op de snelweg met LED-verlichting?
Het Amerikaanse ministerie van transport heeft een subsidie van honderdduizend dollar verstrekt aan het bedrijf Solar Roadways voor het ontwikkelen van zonnepanelen voor op de weg.
meer..

Industrielicht presenteert de SERA LED van haar partner HESS.
Industrielicht presenteert de SERA LED van haar partner HESS. De SERA LED onderscheidt zich in haar segment door gebruik te maken van 2 Osram High output Ostar14 watt diodes voorzien van een door Hess ontwikkeld optisch element toegevoegd met een makrolon prismatische lens.
meer...

Beurs ET09 nabeschouwing
Lichtnet.Net besteed volgende week aandacht aan de nieuwe produkten, trends en sfeer impresiies van de beurs Elektrotechniek 2009 in Utrecht.

VACATURES
Indal zoekt een Elektrotechnicus/Elektronicus (m/v)
INDAL/Industria is een specialist in technische buitenverlichting als het gaat om openbare verlichting, tunnel- en onderdoorgangverlichting, decoratieve verlichting en assimilatiebelichting. In openbare verlichting en in tunnelverlichting is Industria marktleider..
meer....
 
 
Account manager Nederland binnen/buitendienst
De nadruk in deze functie ligt, na een door onze opdrachtgever opgezette inwerkperiode, in het adviseren en verkopen van verlichtingsproducten aan bedrijven in de retailmarkt in Nederland. Er zal, afhankelijk van wat zakelijk gewenst is, ongeveer een twee dagen per week buiten klanten bezocht worden en de rest van de week vanuit kantoor de gewenste acquisitie, opvolging en service verleend worden aan de toegewezen klanten en prospects. Uiteraard komt dit neer op het behalen van de elke keer nader te bepalen omzet doelstellingen. Een professioneel uitgeruste demonstratie- en applicatie ruimte staat hem/haar hiervoor ter beschikking.).
meer....
 

De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Deze LICHTNET.NET nieuwsbrief is gesponserd door :
Finder - Fabrikant van relais en  lichtsensoren sinds 1954
 
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
 
 
Naar LICHTNET.NET