indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik dan hier
LICHTNET.NET, altijd up to date met nieuws uit de lichtwereld.
Laatste nieuws RSS feed met Laatste nieuws
Dossier Led proeven Gemeenten RSS feed met vacatures
Dossier Gloeilampenverbod Meld uw bedrijf aan voor een bedrijfspresentatie
Forum Stuur de nieuwsbrief door
Nieuwsbrieven archief Mijn Lichtnet.Net

Lichtnet Poll - Heeft u thuis al LED lampen in gebruik?
.

Gratis het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche op uw iGoogle bureaublad!
LICHTNET.Net nu ook gratis op uw iGoogle bureaublad. Zo heeft u permanent het laatste nieuws uit de verlichtingsmarkt onder ogen! Heeft u al een iGoogle account? Klik dan hier en Lichtnet.net staat gelijk op uw iGoogle bureaublad. Nog geen iGoogle account? Klik dan hier voor meer informatie of installatie iGoogle is een erg handig bureaublad met vele handige hulpmiddelen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

NIEUWS :

ATS en Lemnis Lighting ontwikkelen nieuw koelsysteem voor ledlampen.
Het Nederlandse Lemnis Lighting en het Amerikaanse bedrijf Advanced Thermal Solutions (ATS) hebben samen een koelsysteem ontwikkeld waardoor de nieuwe generatie Pharox ledlamp kan branden op een lage temperatuur met dezelfde lichtintensiteit en levensduur.
<Meer>

Retrofit oplossing voor LED in historische lantaarns
OSRAM Opto Semiconductors en Siemens hebben een retrofit oplossing ontwikkeld die voldoet aan de voorwaarden waar een modern lichtsysteem aan moet voldoen.
<Meer>

SHAPING LIGHT – New era, new Technologies, new Designs
De verlichtingsindustrie maakt een turbulente fase door: de gloeilamp is bijna verbannen, de LED-technologie evolueert snel en de mogelijkheden van OLED’s worden steeds concreter. Het lichttechnologiecentrum van Howest, ProtoLight, verwelkomt op 27 januari acht experts.
<Meer>

Zwolle wint Innovatieprijs met verlichting binnenstad
Het project Omgekeerd Dimmen van de gemeente Zwolle heeft de landelijke Innovatieprijs Publieke Dienstverlening 2009 gewonnen. De prijs, ingesteld door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, bestaat uit een bedrag van tienduizend euro. Zwolle wil de principes achter het project graag landelijk uitdragen.
<Meer>

Nederlicht - 100 jaar Nederlandse vormgeving in verlichting.
De gloeilamp gaat uit productie! Verlichting zal nooit meer hetzelfde zijn. Vandaar dat in het Gorcums museum van 11 december 2009 t/m 7 februari 2010 de exclusieve tentoonstelling Nederlicht te zien is, met de mooiste Nederlandse lampen van de afgelopen honderd jaar. U ziet topstukken van Gerrit Rietveld, Gispen en Eisenloeffel, maar ook gloednieuwe ontwerpen van Tejo Remy, Bertjan Pot en Wieki Somers
<Meer>

Zumtobel aandeel is nog altijd flink ondergewaardeerd.
Het Oostenrijkse  Zumtobel heeft de beurskoers afgelopen jaar  zien verdubbelen. En het aandeel is nog altijd flink ondergewaardeerd, Analisten hebben Zumtobel, dat deels afhankelijk is van de bouw, gebrandmerkt als een cyclisch bedrijf.
<Meer>

Twee IF product design awards voor iGuzzini.
Twee lichtarmaturen van iGuzzini hebben de IF product designaward 2010 in de wacht gesleept. Het gaat om de Blacklight en de Archilede.
<Meer>

Nieuwe telg binnen Toppers familie bij Modular
Binnen het Modular programma is de LOTIS-familie al jaren een topper. Totnogtoe was LOTIS enkel als inbouwarmatuur in diverse lamptypes verkrijgbaar. Met de LOTIS TUBED die naast inbouw- deze keer ook als opbouwvariant op de markt wordtgebracht komt daar nu verandering in.
 <Meer>

Ledlamp.nl lanceert vergelijkingssite voor USA
Ledlamp.nl, een vergelijkingssite voor led-lampen, opent een Amerikaanse versie onder de naam LEDguide.com. De duurzame ondernemers uit de Lichtstad hopen in te spelen op de vraag naar een goed alternatief voor de gloeilamp, welke in de EU sinds september 2009 geleidelijk wordt verbannen. In de VS begint de uitfasering van gloeilampen pas in 2012
<Meer>

Licht en Architectuur 2010 rotterdam van 27 t/m 29 januari 2010
Tijdens Licht & Architectuur tonen de trendsetters in de verlichtingsbranche de nieuwste ontwerpen en gaan graag in dialoog met u over de toepassingen en mogelijkheden van hun producten. De beurs Licht & Architectuur wordt gehouden in Ahoy Rotterdam van 27 t/m 29 januari 2010..
<Meer>

Sonar en Lichtnet.net laten de carriérewensen van werknemers en de planning van werkgevers matchen.
Sonar staat permanent in contact met werknemers en werkgevers in de (internationale) verlichtingsmarkt. . Omdat voor het succesvol invullen van functies in de verlichtingsmarkt meestal specifieke competenties van de kandidaten worden gevraagd is het invullen van deze functies vaak een tijdrovende zaak. Om vraag en aanbod beter op elkaar aan te laten sluiten heeft Sonar in samenwerking met Lichtnet.net besloten om een platform op Lichtnet.net op te starten waar werknemers en werkgevers elkaar kunnen vinden.
<Meer>

VACATURES

Megaman zoekt account manager voor rayon Noord-Oost Nederland.
In verband met onze sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven: ACCOUNT MANAGER voor rayon Noord-Oost Nederland Taken en verantwoordelijkheden: Zelfstandig opbouwen van relaties met nieuwe klanten. Realiseren van omzetdoelstellingen. Uitbrengen van offertes. Verzorgen van presentaties bij (potentiële) klanten. Onderhouden en verder ontwikkelen van relaties met bestaande klanten
<Meer>

 
Groei mee met Lichtnet.Net
 
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
 
 
Naar LICHTNET.NET