indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik dan hier
LICHTNET.NET, altijd up to date met nieuws uit de lichtwereld.
Laatste nieuws RSS feed met Laatste nieuws
Dossier Led proeven Gemeenten RSS feed met vacatures
Dossier Gloeilampenverbod Meld uw bedrijf aan voor een bedrijfspresentatie
Forum Stuur de nieuwsbrief door
Nieuwsbrieven archief Mijn Lichtnet.Net

Lichtnet Poll - Heeft u thuis al LED lampen in gebruik?
.

Gratis het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche op uw iGoogle bureaublad!
LICHTNET.Net nu ook gratis op uw iGoogle bureaublad. Zo heeft u permanent het laatste nieuws uit de verlichtingsmarkt onder ogen! Heeft u al een iGoogle account? Klik dan hier en Lichtnet.net staat gelijk op uw iGoogle bureaublad. Nog geen iGoogle account? Klik dan hier voor meer informatie of installatie iGoogle is een erg handig bureaublad met vele handige hulpmiddelen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

NIEUWS :

Industria zet volgende stap in ledverlichting.
In de Vlaketunnel (Zuid-Beveland, Zeeland) wordt in juni 2010 het nieuwe tunnel led-armatuur "T-line" van Industria in gebruik genomen. Het is voor het eerst dat er in Europa led-armaturen als lijnverlichting in een verkeerstunnel worden geïnstalleerd.
<Meer>

Gloeilampvervangende lampen niet ongezond.
Gloeilampvervangende spaarlampen en LED-lampen hebben vaak een grotere blauwcomponent (koelwit licht) dan gloeilampen (warmwit licht). Het oog bevat lichtgevoelige cellen die in verbinding staan met onze biologische klok die op zijn beurt in verbinding staat met de pijnappelklier die een deel van onze hormoonhuishouding regelt.
<Meer>

Lemnis Lighting gaat partnership aan met Zumtobel Group.
Lemnis Lighting B.V. maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met de Zumtobel Group uit Oostenrijk. Doel van de samenwerking is het gezamenlijk ontwikkelen van een volledig portfolio kwalitatieve ledverlichting, voor zowel huiselijk als zakelijk gebruik.
<Meer>

Osram op expansiekoers: Werelds meest moderne LED chipfabriek geopend in Penang, Maleisië.
Osram op expansiekoers met tweede LED chipfabriek. Twee jaar na dat de eerste schop de grond in is gegaan in juli 2007 zijn in ‘s werelds modernste LED chipproductiefaciliteit de laatste bouwwerkzaamheden en de daarop volgende testperiode succesvol afgerond
<Meer>

Philips boekt ondanks crisisjaar 424 miljoen winst in 2009.
De sector Lighting bleef voortgaan op de weg naar herstel, met een sterk verbeterd resultaat en herstel van de omzet ondanks de aanhoudende teruggang in de commerciële bouw; en voor het eerst kwam de omzet van LED-gerelateerde producten boven 10% van de totale omzet in de sector.
<Meer>

De ARC2010 show op 3 en 4 februari in London.
Op 3 en 4 februari aanstaande wordt in het Earls Court 2 centre in Londen de ARC2010 verlichtingsbeurs gehouden. Ook zal het IALD er in de twee dagen meerdere conferenties organiseren. Lichtnet.net bezoekt deze beurs
<Meer>

Lumiotec start volgende maand (februari 2010) levering van OLED lichtpanelen.
Het Japanse bedrijf Lumiotec start volgende maand de levering op van OLED lichtpanelen. De leveringen zullen bestaan uit zogenaamde "Sample Kits" welke bestaan uit uit 1 OLED paneel van 124mm x 145mm, een controller en een AC adaptor.
<Meer>

LED in glastuinbouw op de EIA lijst 2010.
Het belichten van tuinbouwgewassen in daglichtdichte ruimten of bij meerlagenteelt in tuinbouwkassen door middel van LED is opgenomen in de Energie Investerings Aftrek regeling 2010.
 <Meer>

UNETO-VNI richt Platform Verlichting op.
UNETO-VNI, brancheorganisatie van installateurs, ziet het als taak haar leden in te lichten over en te enthousiasmeren voor energie-efficiënte verlichting. Dat gebeurt via het onlangs opgerichte Platform Verlichting.
<Meer>

LED-therapie helpt schaatsers in Vancouver.
Nederlandse schaatsers en hun begeleiders die de komende dagen afreizen naar Vancouver, zijn niet bang voor de gevolgen van jetlag.
<Meer>

Wereldprimeur: Led-verlicht tennisveld in Eindhoven.
Het eerste tennisveld buiten met led-verlichting. Een wereldprimeur in Eindhoven. Naar schatting 150 mensen waren dinsdagavond op het veld van ETV Volley in het Eindhovense stadsdeel Gestel getuige van de opening.
<Meer>

VACATURES

Megaman zoekt account manager voor rayon Noord-Oost Nederland.
In verband met onze sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven: ACCOUNT MANAGER voor rayon Noord-Oost Nederland Taken en verantwoordelijkheden: Zelfstandig opbouwen van relaties met nieuwe klanten. Realiseren van omzetdoelstellingen. Uitbrengen van offertes. Verzorgen van presentaties bij (potentiële) klanten. Onderhouden en verder ontwikkelen van relaties met bestaande klanten
<Meer>

 
Groei mee met Lichtnet.Net
 
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
 
 
Naar LICHTNET.NET