LICHTNET.NET biedt u een uitgelezen kans om úw zichtbaarheid te vergroten.

LICHTNET.NET website in de lucht
Ons ontwikkelteam heeft een aantal vernieuwende onderdelen ontwikkeld.Een aantal onderdelen zijn al te zien op de vernieuwde site. We zitten niet stli en bieden u de beste informatie en up to date nieuws over verlichting. LICHTNET.NET wordt erkend als het verlichtings informatieportaal op Internet.

Wat kan LICHTNET.NET voor u betekenen?
LICHTNET.NET wordt voor en door de lichtbranche gemaakt. Op de nieuwe site kunt u de laatste headlines, vacatures, bedrijf- en productinformatie vinden uit de verlichtingbranche. Door gebruik te maken van RSS feeds wordt u 24 uur per dag op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting.

Voor de verlichtingmanager: LICHTNET.NET binnenkort ook op uw smart-of Iphone!!

Elke maand wordt op Google ruim 4 miljoen keer een zoekopdracht of vraag ingetoetst naar verlichtings-producten en -diensten in de Nederlandse taal alleen! Vergroot uw zichtbaarheid in de markt, zowel richting potentiële klanten als andere ambitieuze professionals en meld uw bedrijf aan!

Maak deel uit van het meest gespecialiseerde en dynamische overzicht van de Nederlandse en Belgische verlichtingsmarkt.

Dossiers op het LICHTNET.NET forum houden u op de hoogte van het verloop van specifieke nieuwsonderwerpen. Laat uw mening horen op het forum, stel een vraag of lees de reacties van professionals.

Klik hier om uw bedrijf aan te melden klik hier om uw bedrijf aan te melden. Altijd het laastste nieuws via de nieuwsfeeds Stuur deze nieuwsbrief door. Stuur deze nieuwsbrief door.
NIEUWS :

Bäro Trend Light met nieuw bedrijf Lixero actief op projecten- en retailmarkt.
Om een compleet en optimaal pakket te kunnen bieden aan de projecten- en retailmarkt heeft Bäro Trend Light de firma Lixero opgericht. Zij maken gebruik van diverse programma’s zodat zij als totaalaanbieder in de markt kunnen optreden. Met bijna 30 jaar ervaring in de branche hebben ze de kennis in huis om u optimaal te kunnen adviseren.
meer..

Nieuwe toetreders lichtmarkt laten hun feestje niet bederven!.
De verlichtingsmarkt verandert in snel tempo. Bedrijven, van oudsher actief in deze markt, verzetten hun bakens, blijven bedrijven kopen om nieuwe (LED)technologieën te bemachtigen, R&D- en marketing afdelingen draaien overuren om de marktontwikkelingen te volgen en de grote producenten van de LED zijn inmiddels gefocust op massaproductie. En toch zijn deze bedrijven “er niet gerust op”..
meer ..

Het vervolg..... Het gloeilampenverbod zal het leven van iedereen en alles negatief beïnvloeden.
In de vorige nieuwsbrief schreven we al over: Bart Froeling start actie tegen het gloeilampenverbod.Inmmidels hebben we een Poll geopend op de voorpagina van LICHTNET.NET. Wij nodigen u dan ook van harte uit uw mening te laten horen en te stemmen voor of tegen het verbod. Op het forum is een dossier waarin de berichtgeving over het verbod wordt gevolgd.
meer ..

Osram Opto introduceert ultra kleine Oslon LED
Osram Opto Semiconductors heeft een nieuwe LED in een compact 3 x 3 mm afmeting. Het bedrijf zegt dat de nieuwe LED een hoge werkzaamheid biedt (zelfs bij hoge stromen), een vereenvoudigd thermisch beheer kent, een hoge betrouwbaarheid heeft en een 80 graden lichtbundel..
meer ..

In 2020 zal LED verlichting 90% van de wereldwijde markt voor verlichting betreffen!
In 2010 zal LED technologie 20% van de wereldwijde markt voor verlichting betreffen en in 2020 zelfs 90%. Dit voorspelt Hans Van Wijngaarde, global sales manager voor Philips.
meer..

Daglichtcycles met LED verlichting in aquarium nagebootst.
Het bedrijf Reef One uit Engeland heeft de stijlvolle aquariumcollectie 'BiOrb Life Aquaria ontworpen met LED verlichting. Het bijzonder van deze LED verlichting is dat de daglichtcyclus wordt nagebootst en de vissen zich dus in een natuurlijke omgeving wanen.
meer..

 
PRODUCT NIEUWS :

Duits bedrijf ontwikkelt LED-ombouwmodule voor klassieke (gas)straatverlichtingarmaturen.
Klassieke en historische (gas)straatverlichtingarmaturen in steden als Berlijn, Praag en Warschau kunnen nu eenvoudig worden omgebouwd naar energiebesparende LED-verlichting dankzij het in Berlijn gevestigde Braun Schaltgeräte & Service. De eerste acht LED modellen werden onlangs geïnstalleerd op de Berlijnse Alexanderplatz.
meer..

Artemide geeft voorproefje van oogstrelend LED armatuur
Artemide presenteerde op de Euroluce een aantal "echte" design armaturen voorzien van LED verlichting. Het ontwerp van Ross Lovegrove was een echte blikvanger op de stand van Artemide. Bij dit armatuur (de Cosmic) schijnt het licht door een geperforeerd, metalen omhulsel. .
meer...

Atomis ontwikkeld MesonLED armatuur.
Atomis is er ingeslaagd een nieuw LED inbouwarmatuur te ontwikkelen die functioneel en lichttechnisch 100% vergelijkbaar is met een 1x26W CFL Downlighter.
meer..

Megaman R7s. De vervanger voor de traditionele staafhalogeen.
De nieuwe Megaman R7s. De vervanger voor de traditionele staafhalogeen. Zeer lage warmte afgifte, T2 tube dus compact, maa rliefst 15000 branduren met Ingenium techniek en leverbaar in 3 kleur temperaturen (2700K, 3000K en 4000K)
meer....

VACATURES

Accountmanager Nederland (binnen/buitenfunctie)
Onze opdrachtgever is een groothandel gespecialiseerd in (retail) verlichting en is in die hoedanigheid sinds 1986 actief in de professionele verlichtingsmarkt. Hun dienstverlening richt zich zowel op de vervangingsmarkt, waarin zij een groothandelsfunctie vervullen, als op het maken van complete lichtplannen. Hun lichtspecialisten maken verlichtingsplannen op maat waarbij het marketingconcept van de ondernemer het uitgangspunt is. In hun Licht Educatie Centrum kan men zelf ervaren wat het effect van verschillende soorten verlichting is. Zowel grote winkelketens als kleine ondernemers behoren tot hun klantenkring. .
meer....

 
De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Het LICHTNET.NET team is uiterst actief en zit boordevol nieuwe ideeën.
U doet uw business, het
LICHTNET.NET team zorgt voor de zichtbaarheid daarvan! 

Deze LICHTNET.NET nieuwsbrief is gesponserd door :
Lixero
 
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
 
 
Naar LICHTNET.NET