LICHTNET.NET biedt u een uitgelezen kans om úw zichtbaarheid te vergroten.
klik hier om uw bedrijf aan te melden.
Altijd het laastste nieuws via de Lichtnet.Net nieuwsfeeds
Stuur deze nieuwsbrief door.
 
NIEUWS :
Bart Froeling start actie tegen gloeilampen verbod.
Het gloeilampenverbod zal het leven van iedereen en alles negatief beïnvloeden. Aldus de site lichtinvorm.nl. Stop de uitfasering van van gloei- én halogeenlampen Van september 2009 tot 2016.Volgens Froeling heeft deze wetswijziging alleen maar verliezers.
meer ..

LedNed veroordeeld tot rectificatie jegens Lemnis Lighting... Het vervolg..... Dossier LED campange provincie Frieslan.....
In de vorige nieuwsbrieven was het al een nieuws item.Op 27 maart 2009 heeft LedNed een persbericht uitgegeven, onder de titel "LedNed roept Provincie Friesland op per direct te stoppen met de misleidende 'Ik stap oer' led-campagn. Bij vonnis van 24 april 2009 heeft de Voorzieningenrechter van de rechtbank Leeuwarden geoordeeld dat LedNed misleidendheeft gehandeld en achtte dit onrechtmatig jegens Lemnis Lighting en heeft LedNed veroordeeld tot het uitgeven van een rectificatie.
meer ..

Lantarenpaal schijnt zwakker voor beter milieu.
Gemeenten kunnen flink besparen op hun energiekosten door de straatverlichting te dimmen. Het bedrijf Liandyn in Amsterdam heeft een dimmer ontwikkeld, die inmiddels al in een aantal gemeenten in lantaarnpalen is ingebouwd.Een lantaarnpaal schijnt dan ‘op maat voor de straat’.
meer ..

Google verdeeld wereldwijd 25.000 Pharox LED lampen onder haar werknemers vanwege "Earth Day"
Lemnis Lighting heeft aangekondigd dat Google Inc heeft gekozen voor de Pharox LED-lamp als een cadeau voor medewerkers van Google als onderdeel van haar "Going Green bij Google" initiatief.
meer..

Lutron Electronics heeft een een iPhone-interface voor haar Homeworks
Lutron Electronics heeft een een iPhone-interface voor haar Homeworks lichtregelsysteem ontwikkeld. Door het aanraken van een pictogram, krijgt de gebruiker volledige toegang tot zijn Homeworks lichtregelsysteem en keypads, zelfs wanneer men niet thuis is.
meer..
 
PRODUCT NIEUWS :
NIOS Lighting functionele LED verlichting
Richtbare ledverlichting voor accent verlichting van tafels. Voor het verlichten met 500 lux van tafels en receptiebalies (hotel, kantoor of woning). Je bent door dit armatuur te gebruiken niet langer afhankelijk van TL of halogeen verlichting.
meer..

Lagotronics DecaLED® Cove Flex RGB
DecaLED® Cove Flex RGB is een flexibele, meerkleurige, waterdichte led slang die vooral geschikt is als koofverlichting, sfeerverlichting en indirecte verlichting voor in- of exterieur toepassingen.
meer..

Reggiani nieuwe LED programma LUCE
Reggiani zet met LUCE een revolutionair LED programma op de markt. Reggiani heeft besloten om alleen gebruik te malen van de witte LED's voor de nieuwste armaturen reeks waarin de kwaliteit en de resultaten kunnen concurreren met de belangrijkste traditionele lichtbronnen.
meer...

Leds America, Inc lanceert de groenste “ LED Fluo buislamp“
Led's America, Inc, meldt een doorbraak in de ontwikkeling van een LCC-LED Cluster Chip technologie lichtbron voor vervanging van Fluobuizen. Deze milieuvriendelijke lamp is volledig recycleerbaar, bespaart 90% energie ten opzichte van een gloeilamp en 50% ten opzichte van een Compact fluolamp.
meer..
 
Tip!! Energy-TV
Schoon Licht kan veel geld en energie besparen als ze nu kiezen voor moderne, functionele maar vooral zuinige lampen.
kijk hier voor reportages op Energy-TV
meer....
 
VACATURES
LICHTADVISEUR / SALES ENGINEER
Onze opdrachtgeveris sinds midden jaren 80 werkzaam op het gebied van speciaal-producten voor interieur en exterieur. Zij ontwerpen, engineeren, ontwikkelen en vervaardigen producten waarbij traditionele en innovatieve technieken elkaar ontmoeten.Partners en opdrachtgevers zijn: architecten, interieurarchitecten, industrieel ontwerpers, technisch adviseurs, installateurs, directies en conservatoren van musea. Vaak combineren zij verlichting met andere mechanische en elektromechanische technieken om te komen tot maatwerkoplossingen. Onze relatie is de veelzijdige partner, die in samenwerking met haar opdrachtgevers oplossingen met karakter realiseert.
meer....
 

LICHTNET.NET is vernieuwd!
De bezoekersaantallen stijgen en inmiddels zijn we een begrip in de online verlichtingmedia aan het worden.

Over een aantal dagen wordt onze totaal vernieuwde website actief. Op dit moment zijn we nog druk aan het testen en de laatste puntjes op de i aan het zetten. Ons ontwikkelteam heeft een aantal vernieuwende onderdelen ontwikkeld.

Wij informeren u zodra de nieuwe website in de lucht is!

Wat kan LICHTNET.NET voor u betekenen?
LICHTNET.NET wordt voor en door de lichtbranche gemaakt. Op de nieuwe site kunt u de laatste headlines, vacatures,bedrijf- en productinformaties vinden uit de verlichtingbranche. Door gebruik te maken van RSS feeds wordt u 24 uur per dag op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting.

Voor de verlichtingmanager: LICHTNET.NET binnenkort ook op uw smart-of Iphone!!

Elke maand wordt op Google ruim 4 miljoen keer een zoekopdracht of vraag ingetoetst naar verlichtingsproducten- en diensten in de Nederlandse taal alleen! Vergroot uw zichtbaarheid in de markt, zowel richting potentiële klanten als andere ambitieuze professionals en meld uw bedrijf aan!

Maak deel uit van het meest gespecialiseerde en dynamische overzicht van de Nederlandse en Belgische verlichtingsmarkt.

Dossiers op het LICHTNET.NET Forum houden u op de hoogte van het verloop van specifieke nieuwsonderwerpen. Laat uw mening horen op het forum, stel een vraag of lees de reacties van professionals.

De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Het LICHTNET.NET team is uiterst actief en zit boordevol nieuwe ideeën.
U doet uw business, het LICHTNET.NET team zorgt voor de zichtbaarheid daarvan! 

RSS feed www.lichtnet.net Afmelden Forum Link aanmelden Stuur door ! lichtnet@lichtnet.net