LICHTNET.NET biedt u een uitgelezen kans om úw zichtbaarheid te vergroten.

Wat kan LICHTNET.NET voor u betekenen?
LICHTNET.NET wordt voor en door de lichtbranche gemaakt. Op de nieuwe site kunt u de laatste headlines, vacatures, bedrijf- en productinformatie vinden uit de verlichtingbranche. Door gebruik te maken van RSS feeds wordt u 24 uur per dag op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting.

Voor de verlichtingmanager: LICHTNET.NET binnenkort ook op uw smart-of Iphone!!

Elke maand wordt op Google ruim 4 miljoen keer een zoekopdracht of vraag ingetoetst naar verlichtings-producten en -diensten in de Nederlandse taal alleen! Vergroot uw zichtbaarheid in de markt, zowel richting potentiële klanten als andere ambitieuze professionals en meld uw bedrijf aan!

Maak deel uit van het meest gespecialiseerde en dynamische overzicht van de Nederlandse en Belgische verlichtingsmarkt.

Dossiers op het LICHTNET.NET forum houden u op de hoogte van het verloop van specifieke nieuwsonderwerpen. Laat uw mening horen op het forum, stel een vraag of lees de reacties van professionals.

Klik hier om uw bedrijf aan te melden klik hier om uw bedrijf aan te melden. Altijd het laastste nieuws via de nieuwsfeeds Stuur deze nieuwsbrief door. Stuur deze nieuwsbrief door.
NIEUWS :

Flexibele OLED goedkoper te produceren.
Onderzoekers van het Holst Centre zijn er samen met collega’s van Philips Research en het Belgische Agfa Materials in geslaagd flexibele OLED verlichting te produceren met methodes die grote kostenbesparingen opleveren.Agfa Materials heeft een hooggeleidende kunststof ontwikkeld die in de tegel twee bestaande lagen vervangt
meer..

Licht reflecteert niet altijd op dezelfde manier!Een bundel gefocusseerd licht die op een spiegel valt gedraagt zich anders dan een bundel evenwijdig licht en houdt zich daarmee niet aan de al in de klassieke oudheid geformuleerde wet van de reflectie. Onderzoekers van het Huygens Laboratorium van de Universiteit Leiden en de Stichting FOM tonen dit aan in een publicatie in het gerenommeerde tijdschrift Nature Photonics.
meer ..

Het vervolg..... Het gloeilampenverbod zal het leven van iedereen en alles negatief beïnvloeden.
De stand van de Poll tegen het gloeilampen verbod is zo'n 90% van de stemmers zijn tegen het gloeilampen verbod.
meer ..

Exclusieve nieuwe LED-trends uit Philips Shoplab.
In het Philips Shoplab worden de nieuwste technologieën en trends uitgeprobeerd, getest en gepresenteerd aan de retailbranche. Het Shoplab draait nu om interactieve LED-verlichting.
meer..

Fietser krijgt 'meereizende' straatverlichting tussen Baarn en Hilversum.
De provincie Utrecht legt zogenoemde dynamische verlichting aan op de fietspaden langs de Hilversumsestraatweg in Baarn. De straatlantaarns langs het fietspad zijn normaalgesproken uit, totdat er een fietser aankomt. Als de fietser voorbij is gaat het licht weer uit..
meer..

Laserpuls maakt gloeilamp efficiënt.
Wetenschappers ontdekten dat ze met een ultra krachtige laserpuls een gloeilamp veel efficiënter kunnen maken. Met het proces kan een lamp die minder dan 60 watt aan elektriciteit gebruikt het licht geven van een 100 watt lamp. De wetenschappers vuurden een laser af op het gloeidraadje.
meer..

 
PRODUCT NIEUWS :

Pharox van Lemnis Lighting winnaar LED-lampentest Vara Programma Kassa.
Uit een onafhankelijke test die in opdracht van de VARA is uitgevoerd door TÜV Rheinland EPS in Duitsland, kwam naar voren dat de Pharox LED lamp 5,3 Watt verbruikt met de hoogste lichtopbrengst van 249 lumen, een lichtefficiency van maar liefst 47 lumen per Watt (een 40 watt gloeilamp heeft een lichtefficiency van 8 lumen per Watt en brengt in totaal dus 320 lumen op).
meer ..

Nieuw 60x60cm LED systeemplafond-armatuur van Line Lite.
LineLite brengt een LED systeemplafondarmatuur op de markt geschikt voor 60x60cm systeemplafonds. Het LED-armatuur heeft een vermogen van 30W. In vergelijking met de T8 (3x18W) uitvoering en de T5 (5x14W) uitvoering kan dus een behoorlijke besparingen gerealiseerd worden in het energieverbruik.
meer...

GE PAR30-LED "short- en "longneck" lampen.
GE weet met haar LED-PAR lampen technologie en effiency te combineren naar producten die standaard aanwezige lampen kunnen vervangen.
meer..

NOZZLE van Modular: Een aerodynamische spotlight.
De nieuwe Megaman R7s. De vervanger voor de traditionele staafhalogeen. Zeer lage warmte afgifte, T2 tube dus compact, maa rliefst 15000 branduren met Ingenium techniek en leverbaar in 3 kleur temperaturen (2700K, 3000K en 4000K)
meer....

VACATURES

Accountmanager Nederland (binnen/buitenfunctie)
Onze opdrachtgever is een groothandel gespecialiseerd in (retail) verlichting en is in die hoedanigheid sinds 1986 actief in de professionele verlichtingsmarkt. Hun dienstverlening richt zich zowel op de vervangingsmarkt, waarin zij een groothandelsfunctie vervullen, als op het maken van complete lichtplannen. Hun lichtspecialisten maken verlichtingsplannen op maat waarbij het marketingconcept van de ondernemer het uitgangspunt is. In hun Licht Educatie Centrum kan men zelf ervaren wat het effect van verschillende soorten verlichting is. Zowel grote winkelketens als kleine ondernemers behoren tot hun klantenkring. .
meer....
 

 
De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Het LICHTNET.NET team is uiterst actief en zit boordevol nieuwe ideeën.
U doet uw business, het
LICHTNET.NET team zorgt voor de zichtbaarheid daarvan! 

Deze LICHTNET.NET nieuwsbrief is gesponserd door :
Lixero
 
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
 
 
Naar LICHTNET.NET