LICHTNET.NET biedt u een uitgelezen kans om úw zichtbaarheid te vergroten.
Star Elke maand wordt op Google ruim 4 miljoen keer een zoekopdracht of vraag ingetoetst naar verlichtingsproducten- en diensten in de Nederlandse taal alleen!
Vergroot uw zichtbaarheid in de markt, zowel richting potentiële klanten als andere ambitieuze professionals.
Ben maximaal vindbaar op naam én activiteiten.
Maak deel uit van het meest gespecialiseerde en dynamische overzicht van de Nederlandse en Belgische verlichtingsmarkt.
Verhoog uw Google Ranking (LICHTNET.NET) scoort zeer hoog binnen de Google zoekresultaten.
Star Kortom : meer bezoekers op uw site = meer business.
klik hier om uw bedrijf aan te melden.
Altijd het laastste nieuws via de Lichtnet.Net nieuwsfeeds.
Stuur deze nieuwsbrief door.
 
NIEUWS :
Philips doet wederom overname van Lichtbedrijf
Philips blijft op overname pad nadat Dynalite(zie eerder nieuws) was toegevoegd aan de Lighting Electronics binnen Philips Lighting heeft Philips nu het Nieuw-zeelandse Selecon overgenomen. Selecon is een verder versterking van Philips zijn marktpositie, de in Stage lighting, Kerken, congrescentra en Hotels.
meer ..

LED verlichting markt overschrijdt 5 Miljard US$ in 2012
De LED markt groeit verder, en niet alleen in de enkele kleuren of kleurenmix varianten Steeds vaker worden er LED’s toegepast in meer en meer licht applicaties in de algemene verlichting toepassingen zoals woon-, commerciële- en utiliteits toepassingen, en uiteindelijk in de openbare ruimte. Volgens recente marktonderzoeken zal de LED markt jaarlijks groeien met 28% van 2008 tot 2012..
meer ..

Van 22 - 27 april gaat de Euroluce, International Lighting Exhibition in Milaan weer van start.
Euroluce 2009 is ingesteld op een geweldige gelegenheid, voortbouwend op het succes van de drie vorige edities en met de toegevoegde waarde die het merk Euroluce op de mondiale lichtsmarkt heeft zal de editie 2009 wederom de exclusieve lichtbeurs beurs zijn waar technologische en innovatie ontwerpen samenkomen..
meer ..

GE's Vio high power white LEDs wint Lighting Design award.
GE Lighting's Vio highpower witte LED’s zijn de de winnaar in Lighting Design Awards in de categorie lichtbronnen en drivers. De Vio won de prijs voor wat de jury beschreef als een "grote stap voorwaarts in kleurstabiliteit". Vio 7.2, is ook beschikbaar in 1.2W en 3.6W en is van hoge kwaliteit en stabiliteit met een lichtstroom tot 350 lumen.
meer..

Nieuwe test "sphere" voor LED lichtmeetingen
Instrument Systems, een toonaangevende wereldwijde producent van LED-Test & meet Systemen heeft onlangs haar ISP 1000 ”sphere’ fotometer ontwikkelt. Deze speciaal ontworpen bol met een diameter van een meter en kan zeer nauwkeurige meting maken. De ISP 1000 is bijzonder geschikt voor grotere en meer krachtige LED modulen.
meer..

TRILUX Indoor" catalogus
De eerste binnenverlichtingscatalogus van dit nieuwe tijdperk, de TRILUX Indoor-catalogus is nu beschikbaar en zal met zijn nieuwe zoekmogelijkheden een zeer praktisch hulpmiddel zijn bij uw dagelijkse planningsprocessen. Met 536 pagina’s verlichtingoplossingen en innovaties is deze gids een must voor iedereen die zich professioneel bezig is met verlichting.
meer..

Vervolg..... Dossier LED campange provincie Friesland
In de vorige nieuwsbrief was het al een nieuws item. Het is nu de landelijke media “ het LED licht ziet “ uitgeroeid tot een dossier. Op het Lichtnet forum verzamelen we samen met u de reacties . Verassend om te zien dat er voor en tegenstanders zijn maar war gaat het nu over ? Lees meer in het dossier LED actie Friesland op het lichtnet forum .
meer ..
 
PRODUCT NIEUWS :
Idustria - MITHRA, een eigentijds paaltoparmatuur met uitstekend lichtcomfort
MITHRA is een nieuw paaltoparmatuur met een tijdloze ronde vormgeving, specifiek ontwikkeld voor gebruik met energiezuinige PL-L compact fluorescentie lampen. Door toepassing van een hoogwaardige optiek en een belijnde afscherming worden verblinding, lichtvervuiling en lichthinder in hoge mate beperkt.
meer..

Zumtobel Opbouw- en pendelarmatuur SOLINA
Met SOLINA breidt Zumtobel haar repertoire van halreflectorarmaturen tot ver buiten de zuiver industriële verlichting uit. De door Charles Keller ontworpen halreflectorarmatuur munt uit door haar markante cilindrische vormtaal. Een gladde reflector en een goed verpakte elektrische unit in een behuizing uit drukgegoten aluminium laten de armatuur er ook decoratief geweldig uitzien. Zo rukt SOLINA op tot specialist voor de shopverlichting, met de nadruk op verswaren en interieurs..
meer..

Finder Schemeringsschakelaars voor automatische besturing van verlichting afhankelijk van het omgevingslicht
Finder relais heeft nieuwe schemeringsschakelaars voor automatische besturing van verlichting welke gebruik maken van het omgevingslicht niveau.
meer...

OSRAM LUMILUX XXT fluo-buis met tot 75.000 uur levensduur!
Met de introductie van de LUMILUX XXT zet OSRAM een nieuwe standaard neer wat betreft garantie, betrouwbaarheid en levensduur van fluorescentielampen. Met deze nieuwe reeks fluorescentielampen worden niet alleen kosten bespaard, maar ze hoeven ook minder vaak vervangen te worden. Hierdoor is de lamp zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen, waar het vervangen van lampen veel tijd en geld kost.
meer..
 
VACATURES
LICHTADVISEUR / SALES ENGINEER
Onze opdrachtgeveris sinds midden jaren 80 werkzaam op het gebied van speciaal-producten voor interieur en exterieur. Zij ontwerpen, engineeren, ontwikkelen en vervaardigen producten waarbij traditionele en innovatieve technieken elkaar ontmoeten.Partners en opdrachtgevers zijn: architecten, interieurarchitecten, industrieel ontwerpers, technisch adviseurs, installateurs, directies en conservatoren van musea. Vaak combineren zij verlichting met andere mechanische en elektromechanische technieken om te komen tot maatwerkoplossingen. Onze relatie is de veelzijdige partner, die in samenwerking met haar opdrachtgevers oplossingen met karakter realiseert.
meer....
 
Lichtnet.Net is sinds 2000 het informatieportaal voor verlichting. Onze site heeft een nieuwe lay-out en een flink aantal features erbij gekregen. Na de start in 2000 hebben wij na een korte adempauze ons opnieuw georiënteerd op onze functie van het lichtportaal op Internet.
Lichtnet.net streeft ernaar om onafhankelijk te zijn, up to date en overzichtelijk.

Wij nodigen U dan ook uit om een kijkje te nemen op deze site. Om onze informatie accuraat en up to date te houden kunt U bij ons inloggen en de link naar uw website optimaliseren, productnieuws uploaden of via het lichtnet.net forum vragen stellen of beantwoorden aan de in licht geïnteresseerde professionals.
 
De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Het LICHTNET.NET team is uiterst actief en zit boordevol nieuwe ideeën.
U doet uw business, het LICHTNET.NET team zorgt voor de zichtbaarheid daarvan! 

 
   
RSS feed www.lichtnet.net Afmelden Forum Link aanmelden Stuur door ! lichtnet@lichtnet.net