LICHTNET.NET biedt u een uitgelezen kans om úw zichtbaarheid te vergroten.
Star Elke maand wordt op Google ruim 4 miljoen keer een zoekopdracht of vraag ingetoetst naar verlichtingsproducten- en diensten in de Nederlandse taal alleen!
Vergroot uw zichtbaarheid in de markt, zowel richting potentiële klanten als andere ambitieuze professionals.
Ben maximaal vindbaar op naam én activiteiten.
Maak deel uit van het meest gespecialiseerde en dynamische overzicht van de Nederlandse en Belgische verlichtingsmarkt.
Verhoog uw Google Ranking (LICHTNET.NET) scoort zeer hoog binnen de Google zoekresultaten.
Star Kortom : meer bezoekers op uw site = meer business.
klik hier om uw bedrijf aan te melden.
Altijd het laastste nieuws via de Lichtnet.Net nieuwsfeeds.
Stuur deze nieuwsbrief door.
 
NIEUWS :
Philips Neemt Dynalite over
Philips heeft aangekondigd dat zij Dynalite, een toonaangevende fabrikant van lichtrregelsystemen uit Australie over neemt. Dynalite is onderdeel geworden van de Lighting Electronics binnen de Philips Lighting group.
Financiële details van deze overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.
meer ..


LedNed roept Provincie Friesland op per direct te stoppen met misleidende "ik stap oer" led-campagne
­LedNed, doet een dringend beroep op de Provincie Friesland om in het belang van de ledindustrie in het algemeen en de Friese consument in het bijzonder per direct te stoppen met de misleidende `Ik stap oer' campagne. LedNed had de Provincie van te voren nadrukkelijk gewaarschuwd dat hun ledlampen van zeer slechte kwaliteit waren, waardoor grootschalige netvervuiling zou optreden.
meer ..

Licht Beurs Gorinchem 12, 13 en 14 mei 2009
Licht is dé vakbeurs waar ondernemers en relaties op het gebied van licht en verlichtingstechniek elkaar ontmoeten. U krijgt de gelegenheid informatie uit te wisselen, contacten te leggen, inspiratie en ideeën op te doen en in een sfeervolle, verkoopbevorderende ambiance zaken te doen.
meer ..

Belgische lampen Wever & Ducré vallen in de prijzen
Wever & Ducré kaapt voor het eerst een red dot design award weg. De red dot awards zijn de Oscars van de designwereld. De nieuwe wind die sinds een jaar in en rond het Belgische verlichtingsbedrijf waait, werpt zijn vruchten af
meer.... .
.

Led proeven bij gemeenten
Er is een revolutie gaande bij beleidmakers van de gemeenten in Nederland. Ze zien allemaal het LED licht en starten proeven en rollen LED verlichting uit. Je kunt je afvragen of alle proeven leiden tot hetzelfde resultaat, wellicht dat de resultaten bekend gemaakt kunnen worden.
meer....

LED drivers vallen onder EN61347-2-13
ENEC is hét Europese Keurmerk voor verlichtingstoestellen en gerelateerde producten en wordt gebruikt om de naleving van Europese veiligheidsnormen aan te tonen. Onder dit certificeringssysteem vallen nu ook LED-drivers – de elektronica die de LEDs in verlichtingssystemen voeden en aansturen
meer...

EU kiest definitief voor einde gloeilamp tijdperk
Het Europees Parlement heeft definitief gekozen om een einde te maken aan het gloeilampen tijdperk en heeft de weg vrij gemaakt voor het uit de handel nemen van gloeilampen. Daarmee is het verbod op de gloeilamp in feite definitief geworden.
meer....
 
PRODUCT NIEUWS :
Mode Lighting introduceerd e-DIN Dimsysteem
Op de Integrated Systems Europe Show in Amsterdam vond de onthulling plaats van de nieuwe Mode Edin Nieuwe en bestaande klanten bezocht de Mode Lighting stand en waren in staat om deel te nemen aan praktische demonstraties van de Edin Modules inclusief de bediening via een webbrowser en iPhone.
meer....

Aglow Par30 13W LED lamp van " The Saving product Company"
Saproco heeft een nieuwe 13 W LED lamp voor retrofit op de markt gebracht. Deze 13W lamp met een E27 fitting is leverbaar in warmwit (2800K) en daylight (6000K) uitvoering. De bedrijfsspanning is universeel tussen 100V en 240V en hierdoor inzetbaar wereldwijd. De lamp voert het CE kenmerk en voldoet aan de Rohs eisen.
meer....

De kleinste spaarlamp !
De nieuwe OSRAM DULUXSTAR© Mini Twist T2 is de kleinste spaarlamp
ooit. De Mini Twist T2 is door het zeer compacte formaat (30 mm korter) een
ideale vervanger van bestaande kaarsen kogellampen in compacte armaturen.
meer....

Di-LED: Innovatief professioneel verlichtingsconcept
QF-Lighting introduceert een nieuw concept op het gebied van functionele design
armaturen met de Di-LED.De Di-LED is ontworpen door de bekende Italiaanse designer Ezio Didone, welke heeft gekozen voor een tijdloos design geschikt voor elke moderne omgeving. Het armatuur beschikt over een innovatieve LED engine.
meer....
 
VACATURES
Account manager verlichting
Onze relatie is een internationaal georiënteerde handelsonderneming met kontakten in vrijwel alle Europese landen. Zij stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan het esthetisch en energetisch verlichten van kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en fabrieksruimten. Ook op het gebied van buitenverlichting worden adviezen gegevens en producten geleverd. Een uitgebreid netwerk van kennis in binnen en buitenland staat haar ten dienste.
meer....
 
Lichtnet.Net is sinds 2000 het informatieportaal voor verlichting. Onze site heeft een nieuwe lay-out en een flink aantal features erbij gekregen. Na de start in 2000 hebben wij na een korte adempauze ons opnieuw georiënteerd op onze functie van het lichtportaal op Internet.
Lichtnet.net streeft ernaar om onafhankelijk te zijn, up to date en overzichtelijk.

Wij nodigen U dan ook uit om een kijkje te nemen op deze site. Om onze informatie accuraat en up to date te houden kunt U bij ons inloggen en de link naar uw website optimaliseren, productnieuws uploaden of via het lichtnet.net forum vragen stellen of beantwoorden aan de in licht geïnteresseerde professionals.
 
De voordelen van LICHTNET.NET
  • Mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf actief op een bestaand of een door u nieuw te openen Forum te zijn.
  • (Licht)technische vragen via ons Forum beantwoord te krijgen.
  • Het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche direct aan u gepresenteerd.
  • Samen met gelijk geïnteresseerde in een Forum ervaringen uitwisselen of u kennis vergroten.
  • LICHTNET.NET is onafhankelijk en stelt zich alleen fasciliterend op door toepassing van de modernste webtechnieken. Daardoor scoren we hoog op de Google ranking en zullen bezoekers met plezier op het portaal actief kunnen zijn.

Het LICHTNET.NET team is uiterst actief en zit boordevol nieuwe ideeën.
U doet uw business, het LICHTNET.NET team zorgt voor de zichtbaarheid daarvan! 

 
   
RSS feed www.lichtnet.net Afmelden Forum Link aanmelden Stuur door ! lichtnet@lichtnet.net