indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen klik dan hier
LICHTNET.NET, altijd up to date met nieuws uit de lichtwereld.
Laatste nieuws RSS feed met Laatste nieuws
Dossier Led proeven Gemeenten RSS feed met vacatures
Dossier Gloeilampenverbod Meld uw bedrijf aan voor een bedrijfspresentatie
Forum Stuur de nieuwsbrief door
Nieuwsbrieven archief Mijn Lichtnet.Net

Lichtnet Poll - Heeft u thuis al LED lampen in gebruik?
.


Gratis het laatste nieuws uit de verlichtingsbranche op uw iGoogle bureaublad!
LICHTNET.Net nu ook gratis op uw iGoogle bureaublad. Zo heeft u permanent het laatste nieuws uit de verlichtingsmarkt onder ogen! Heeft u al een iGoogle account? Klik dan hier en Lichtnet.net staat gelijk op uw iGoogle bureaublad. Nog geen iGoogle account? Klik dan hier voor meer informatie of installatie iGoogle is een erg handig bureaublad met vele handige hulpmiddelen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

NIEUWS :

Led-lampen raken ingesneeuwd.
Led-lampen mogen dan minder energie verbruiken, echt handig blijken ze niet in de winter. Milieubewust als we allemaal aan het worden zijn, worden steeds meer stoplichten van led-lampen voorzien. Ze geven beter licht, ze verbruiken veel minder energie en zien er zo lekker up-to-date uit. Maar als het sneeuwt verdwijnen een aantal van de voordelen.
<Meer>

OSRAM Opto Semiconductors toont resultaten LCA LED lampen.
Een onderzoek van OSRAM naar de levenscyclusanalyse van LED lampen toont dat de laatste generatie van lampen een zeer hoge score behaalt op het gebied van milieuvriendelijkheid. In het onderzoek werd de gezamenlijke levenscyclus onder de loep genomen, dat wil zeggen de hoeveelheid energie en grondstoffen die de lamp tijdens zijn leven verbruikt bij productie, gebruik en afvalverwerking
<Meer>

Licht beurzen in 2010!
Lichtnet.net doet u graag al een overzicht toekomen van de ons inziens belangrijkste beurzen voor iedereen actief in de verlichtings/LED industrie. Zo kunt u ze alvast in uw agenda vastleggen.
<Meer>

Verlichtingssysteem Kardó van ETAP nu ook in 60mm uitvoering leverbaar.
Het architecturale verlichtingssysteem Kardó is nu ook in 60 mm-uitvoering verkrijgbaar. Het smalle profiel integreert zich moeiteloos in elke architectuur en kan uitgerust worden met hoogkwalitatieve HaloOptics®-diffusoren en technische modules. Ook qua montage kunt u alle kanten uit. Dat geeft u een onbeperkte vrijheid om uw ruimtes te verlichten.
<Meer>

GreenFox koploper van Economische Zaken met refurbishment.
GreenFox heeft een oplossing bedacht om bestaande TL-verlichting zonder hoge investeringen een stuk energiezuiniger te maken. Met deze methode is GreenFox officieel koploper geworden van Economische Zaken. Een koploper is een innovatieve ondernemer die een product of dienst op de markt brengt waarmee duurzaamheid op het gebied van milieu of energie wordt bevorderd.
<Meer>

Megaman introduceerd Megaman Premium LED serie.
Megaman introduceert de nieuwe generatie LED reflectorlampen. Na de professionele serie introduceren zij nu de Megaman LED premium serie. Een serie LED reflectorlampen die door zijn specificaties en prijs een unieke positie in de markt gaan innemen.
<Meer>

VACATURES

Account Manager Designverlichting Nederland.
Onze opdrachtgever is de importeur van een aantal gerenommeerde merken designverlichting voor de Nederlandse markt. Zij bewerken de Nederlandse markt via de in verlichting gespecialiseerde groothandel, architecten- en adviesbureaus en exclusieve verlichtingswinkels.n
meer....

Deze LICHTNET.NET nieuwsbrief is gesponserd door :
Groei mee met Lichtnet.Net
RSS feed www.LICHTNET.NET Afmelden Forum Link aanmelden
LICHTNET.NET © 2000- 2009
Naar LICHTNET.NET