Mail voor meer oinfo
Home | iGoogle | Upload uw persbericht | Contact | Help | Recente Nieuwsbrieven | Laatste nieuws in uw mailbox! | Meld uw link aan!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Meest gevonden op Lichtnet.Net Mijn lichtnet Inloggen linken Help
 
 
   LED-verlichting >> LED Projecten >> Creatief met LED
 
Titel: Creatief met LED
Beschrijving:

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij gebruik van partners met wereldwijde ervaring en zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste producten en oplossingen op het gebied van LED verlichting. Wij bieden een zo compleet mogelijk assortiment van verschillende soorten LED-producten van hoge kwaliteit. Afhankelijk van de toepassing gebruiken we voor de in eigen huis ontwikkelde producten smd-, top-, of power LED. Wij creeren maatoplossingen voor diverse interieurontwerpers, architecten, projectontwikkelaars, zorg instellingen, elektrotechnische bedrijven en de horeca. Dit varieert van een aanpassing in een lampenkap met RGB LED tot domotica gestuurde restaurantverlichting in kleur. Romar biedt oplossingen voor zowel in- als outdoor toepassingen, producten met een enkele kleur of met RGB kleurwisseling en producten voor interieur, architectuur en zorg.

Romar is graag een innovator, inspirator maar vooral een uitvoerder. Om de kwaliteit die we nastreven te kunnen garanderen werken wij het liefst op projectbasis. Zo zijn we van het begin tot het eind betrokken bij het project en kunnen wij er op toe zien dat alles in goede banen wordt geleid. Het is erg belangrijk dat wij u in een zo vroeg mogelijk stadium kunnen adviseren over het lichtontwerp, de juiste keuze van producten en zo nodig tijdig technische aanpassingen kunnen maken. Met de combinatie van onze kennis, ervaring en oog voor het kleinste detail zijn wij graag eindverantwoordelijk voor het totale project.

Web adres: http://www.creatiefmetled.nl
Naam: Romar
E-mail: info@romar-av.nl
LED Projecten >> Creatief met LED >> Rating >Geef uw waardering
 
 
Copyright © Lichtnet.net 2000-2010 Voorwaarden | RSS Feed