Lichtnet.net
 
Megaman zoekt: ACCOUNT MANAGER voor rayon Noord-Oost Nederland.
Datum : 08-11-2009 |
 

ACCOUNT MANAGER voor rayon Noord-Oost Nederland.


Sinds 1994 heeft MEGAMAN® zich gevestigd als een gerespecteerd Duits merk, wat het een van de top drie merken van deze industrie maakt. In Europa is MEGAMAN® een vooraanstaand merk in energiebesparende lampen dat zichzelf succesvol heeft gevestigd als een van de innovatieve leiders in spaarlampen. Van CFL tot LED!

 

Het bestaan van MEGAMAN® is ook wereldwijd uitgebreid, zoals in Europa, Azië, het Midden Oosten, Zuid-Afrika, en Noord Amerika. Momenteel zijn de MEGAMAN® producten in meer dan 45 landen verkrijgbaar.

MEGAMAN® is gestart met het idee om bestaande gloeilampen en toepassingen te verbeteren. 

De filosofie van MEGAMAN® , "Better Ideas! Better Life", vat dit samen. Door continu onderzoek en ontwikkelingen komt MEGAMAN® met nieuwe vindingen die de klanten op een compleet nieuwe wijze het licht doet beleven. Verder is MEGAMAN® voortdurend bezig met het aangaan van nieuwe uitdagingen en het overwinnen van obstakels om het ultieme licht te creëren.

Behalve het continu uitvinden en produceren van kwalitatieve spaarlampen houdt MEGAMAN® zich ook serieus bezig met het verbeteren van de levenskwaliteit en het behouden van de natuur.

MEGAMAN® is trots op zijn lijst van groene geloofsbrieven. In de loop der jaren, is het bedrijf een waaier van internationale energie en milieuetiketten toegekend, zoals de Energy Efficiency Recommended Program verklaard door Energy Saving Trust of the United Kingdom; de Singapore Green Labelling Scheme; en ook de Energy Label toegekend door Hong Kong Voluntary Energy Efficiency Labelling Scheme for Compact Fluorescent Lamps. De achtenswaardige Stiftung Warentest werd ook toegekend aan ons door de in Berlijn gevestigde Duitse consumentenorganisatie voor kwaliteit. Op de Hong Kong Awards for Industry 2003 kreeg MEGAMAN® de Certificate of Merit for Environmental Achievement toegekend door The Business Environment Council en de Quality Award van de Afdeling van de Handel en van de Industrie.

Alle fabrieken en ontwikkelings afdelingen voldoen aan ISO 9001:2000 , ISO 14001 , ISO 17025 en aan de socialestandaart SA 8000 en OHSAS 18001. Onze innovatie en kwaliteit van de producten komt tevens in de internationale test resultaten tot uitdrukking.

Alle MEGAMAN® producten worden 365 dagen per jaar getest op kwaliteit en levensduur conform IEC 60969. 

MEGAMAN®, voor wie meer wil dan licht alleen!!


In verband met onze sterke groei zijn wij op zoek naar een gedreven:

 ACCOUNT MANAGER voor rayon Noord-Oost Nederland

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig opbouwen van relaties met nieuwe klanten.
 • Realiseren van omzetdoelstellingen.
 • Uitbrengen van offertes.
 • Verzorgen van presentaties bij (potentiële) klanten.
 • Onderhouden en verder ontwikkelen van relaties met bestaande klanten

Functie-eisen :

 • Je bent een commercieel, gedreven, zelfverzekerd en representatief accountmanager.
 • Door je uitstekende communicatieve eigenschappen ben je in staat om het vertrouwen van anderen te winnen en word je daardoor gezien als een gesprekspartner van niveau.
 • Je beschikt minimaal over een MBO+ werk- en denkniveau, liefst aangevuld met minimaal twee jaar business-to-businesservaring als accountmanager binnen een soortgelijke functie.
 • Ervaring in de lichtbranche is een must.
 • U woont in het gebied waar u werkt.

Geboden :

 • Goed markt conform salaris.
 • Auto, mobiele telefoon en laptop van de zaak.
 • Goede begeleiding bij aanvang van de functie als accountmanager Megaman.
 • Open sfeer en communicatie in een leuk , gedreven verkoopteam.

Interesse ? Mail een korte CV en motivatie naar tonboerma@hape.nl

   Copyright © Lichtnet.net 2000-2009