Lichtnet.net
 
NSVV beloont Elsevier Opleidingen met certificaat voor haar cursus Openbare Verlichting
Datum : 06-05-2010 |
 

NSVV beloont Elsevier Opleidingen met certificaat voor haar cursus Openbare Verlichting

 

De NSVV heeft op 6 mei 2010 aan Elsevier Opleidingen het certificaat uitgereikt voor de cursus Openbare Verlichting.

Voorzitter van de NSVV, de heer Con op den Kamp overhandigde op 6 mei het certificaat aan Philip Grootenboer, Productcoordinator bij Elsevier. Met het certificaat wordt aangetoond dat voldaan wordt aan het toetsingskader Opleidingen Verlichting van de NSVV.

De commissie opleidingen van de NSVV houdt zich onder meer bezig met de kwaliteit van de verlichtingsopleidingen in Nederland. “Wij vinden het belangrijk dat kennis over licht en verlichting op een kwalitatief hoog niveau wordt verspreid”, volgens Con op den Kamp. “Met het NSVV-certificaat kunnen wij ons in de markt onderscheiden; het is een goed marketingtool" aldus Philp Grootenboer.

Toetsingskader
Aan de hand van een uitgebreid toetsingskader worden cursussen beoordeeld. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken of de inhoud van de cursuscorrect en actueel is en wordt gelet op de kwaliteit van de gebruikte studiematerialen. Hebben de docenten voldoende kennis en ervaring? Heeft de organisatie voorzien in een methode voor kwaliteitsborging? Naast een schriftelijke toetsing vindt een audit plaats. Als alles voldoende wordt beoordeeld wordt een certificaat afgegeven.  Dit is geldig voor een periode van 6 jaar, met elke 2 jaar een tussenevaluatie.

 

meer NSVV

Uw linky / banner hier ?


   Copyright © Lichtnet.net 2000-2009